Torrent letöltés / információk

Robo-geisha torrent
(Filmek => DIVX / XVID)


Letöltés / információk:
Robo-geisha | torrent letöltés súgó
Tracker:
Z-tracker

Meghívót szerenél a(z) Z-tracker oldalra? Meghívót adnál? Esetleg cserélnél? Z-tracker meghívó

Megosztás:
Torrent leírás: [+] [-]


Felirat: magyar nyelvű ,srt

Robo-geisha

magyar feliratos,japán akciófilm,2009,102 perc


Director: Noboru Iguchi
Writer: Noboru Iguchi (screenplay)

Stars: Asami, Naoto Takenaka, Yoshihiro Nishimura
Hősnőnk nővére árnyékában él,szeretne ő is gésa lenni,majd pártfogásába veszi őket egy gazdag gyáros,akinek köszönhetően végül mindkettőjüket átépítik fegyverekkel teli gyilkológéppé. A történetben viszont az alsóneműben harcoló gésák látványos akciójelenetein túl megmarad az érzelgős,drámai vonal is,a komolyságra való törekvés teszi igazán abszurddá az egészet.

Ez a film is hasonló,mint a többi beteg japán film, gondolok a The Machine Girl-re,és a Tokyo Gore Police-ra. Van benne 1-2 érdekes fegyver. Mellbe szerelt gépfegyver,popsiból kirepülő dobó csillagok, lánctalpas Gésa mobil.
A film sztorija röviden és tömören annyi, hogy van egy gésa,akinek a húgára felfigyel a helyi vasmű igazgatójának a fia,mert a csaj nagyon erős,meg tud verekedni. Tőrbe csalják a gésát és a húgát a vasműben, egymással kell megküzdeniük,aminek az lesz a vége,hogy beállnak a vasmű által kiképzett gésahadseregbe,akik orgyilkosok. Azért persze nem ilyen egyszerű az egész,mert a két testvér eléggé utálja egymást,és mindketten jobbak akarnak lenni a másiknál,ezért robottá operáltatják magukat,hogy még kraftosabb szkilljeik legyenek. A vasmű egyébként egy transzformer,
ami idő közben karokat és lábakat növeszt, elindul a Fudzsi-hegyre,hogy beledobjon egy,az atombombánál tizenhétszer (!) erősebb bombát,ami majd elpusztítja Japánt. Útközben a vasmű azért szétüt néhány épületet,amikből természetesen fröcsköl a művér. A lánctalpas kis csaj házak falán közlekedik és megérkezik a mozgó vasműbe. Itt van valami fight,de elég gyenge.A két testvér végül mégis egymásra talál a film végén,eggyé válnak (szó szerint),és legyőzik a gonosz gyárigazgató fiát,aki a transzformervasművet vezérli.

NFO van.

3 letöltőig ~ 10 Mb/s

IMDB/Web Link
NFO fájl: [Megtekinés] [+] [-]
Méret:
699.71 MB (733,695,658 Byte)
Info hash:
135CBED4BAC77122CBF8231C0CE1F3494781764
Kapcsolatok:
9 feltöltő, 1 letöltő (10 összesen)
Torrent beküldésnek ideje:
2018. 03. 14. 19:33:00
Torrent információk utolsó frissítése:
2018. 03. 15. 11:35:16
Fájlok (2 db): [Megtekinés] [+] [-]
Click to see how many people are online
© 2007 - 2018 | TorrentKereső.Hu | Torrent letöltés | Torrent oldalak | Impresszum | Kapcsolat